FőoldalSzolgáltatásainkPályaorientációEszközparkTudásblogGYIKRólunkKarrierKapcsolatKutatásX

Gyakran felmerülő kérdések

A PractiWork® rendszerről

Mi a PractiWork®?

A PractiWork® (röviden PW) egy modern, összetett rendszer, ami egyéni képességek, készségek és személyiségjellemzők mérésre alkalmas. A PractiWork® egyéni képesség és készségmérésre, adatgyűjtésre tervezett speciális hardverek és szoftverek kombinációja. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát rendszer, ami lehetővé teszi a sztenderd keretek közötti, torzításmentes mérést. A rendszer biztosítja az objektivitást és az igazságos mérési folyamatot a tesztek bemutatásától kezdve az adatok rögzítésén át a kiértékelésig.

Ki használhatja a rendszert?

A rendszer elsősorban humán erőforrással foglalkozó szakemberek munkáját segíti kiválasztási és képzési célok megvalósítása érdekében, de használható a szociális szférában képzések megtervezéséhez, valamint pályaorientációhoz is.

Hogyan használhatom a rendszert? Meg kell vásárolnom, vagy bérelnem kell?

Amennyiben Ön üzleti partként kívánja igénybe venni a kompetenciamérési-értékelési szolgáltatásunkat, úgy lehetőség van akár eszközbérlésre, akár vásárlásra is. A két opcióval kapcsolatos részletekről, feltételekről ide kattintva tud érdeklődni.

Mennyibe kerül a PractiWork® rendszer?

A rendszer használatával kapcsolatosan különböző üzleti modellek elérhetőek, egyéni ajánlatkéréssel kapcsolatosan hívjon minket, vagy írjon nekünk e-mailt, és szívesen segítünk az Önnek leginkább megfelelő modell kiválasztásában.

A módszertanról

Mit mér a rendszer?

A rendszer egyéni jellemzők széles körét vizsgálja:

  • kognitív képességeket
  • pszichomotoros képességeket
  • személyiségjellemzőket

Az egyes jellemzők méréséhez speciális tesztek és eszközök állnak rendelkezésre.

Van egy bizonyos jellemző, amit vizsgálni szeretnék. Tudja ezt a PractiWork ® rendszer?

A rendszer jelenleg közel 50 egyéni jellemző vizsgálatát teszi lehetővé, ez a szám folyamatosan bővül. Kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az egyéni mérési igényeit illetően, szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a megfelelő tesztek kiválasztásában.

Mennyi ideig tart egy mérés?

Ez attól függ, hogy milyen mérési tesztsorozatot állítunk össze. A megrendelő igényektől függően a mérés általában 1-3 órát vesz igénybe.

Biztonságos a mérés?

Az eszközök használata teljes mértékben biztonságos, emellett a rendszer az Általános adatvédelmi rendelet (röviden GDPR) előírásainak is teljes mértékben megfelel.

Mi történik a mérés után?

A mérést követi a feladatok eredményeinek értékelése és elemzése. Az elemzések során az összegyűjtött adatokat egy T pontszámmá alakítjuk át. A T érték egy olyan mutató, amelynek az átlaga megközelítőleg 50, a szórása pedig 10. Minél magasabb ez az érték, annál erősebb az egyén az adott jellemzőben, ha pedig a pontszáma legalább 60, akkor azon a területen kifejezetten erős a személy. Előnye, hogy könnyen összehasonlíthatóvá válnak a mért jellemzők egyénen belül, és egyének között is. Ezeket az eredményeket egy összesített eredménylapra vezetjük fel.

Nem értem az eredménylapot. Kaphatok segítséget?

Természetesen, szakértőink az eredménylapot érintő kérdésekre szívesen válaszolnak, ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen nyelveken érhető el a rendszer?

A rendszert folyamatosan adaptáljuk különböző nyelvekre. A jelenleg támogatott nyelvek listája:

  • magyar
  • angol
  • ukrán

Amennyiben Ön más nyelven szeretné elérni a rendszert, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és gondoskodunk a fordításról.

Kik állnak a PractiWork® mögött?

Csapatunkról itt tudhat meg többet.

Egyéb kérdése lenne? Írjon nekünk bátran!