SzolgáltatásainkPályaorientációVállalatoknakEszközparkTudásblogGYIKRólunkKapcsolatKutatásX
KARRIER, ami TÉGED ÉRDEKEL!

Fedezd fel az EGYEDI HARDVER és munkaerő-piaci ADATOKON alapuló MEGOLDÁSUNKAT.
ÚTMUTATÓT nyújtunk hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő szakmát, hivatást.

Képességfelmérésünk segít neked a pályaorientációban, hogy a legjobb döntést hozhasd meg a jövődet illetően.

Tudod már mi leszel, ha nagy leszel? Nem csoda, ha nem. Amilyen gyorsan változik a munkaerőpiac, senki sem látja előre. A pozíciók, munkakörök folyamatosan fejlődnek. Meglévő szakmák újulnak meg, tűnnek el vagy jönnek létre teljesen újak. Rejtély, hogy mi lesz 5 év múlva, de akár jövőre is.

Emiatt a pályaorientációnak az érdeklődési körödre és saját képességeidre kell összpontosítania.

Tapasztalataink alapján sok diák nem látja tisztán a jövőjét, ezért mi segítünk rávilágítani a valódi lehetőségekre, ezzel iránytűt adva a helyes út megtalálásához.

ico2.png
15000+
Mérés
ico3.png
3500+
Karrier cél
ico1.png
600+
Szervezett mérés


Mit csinálunk?

Felmérjük, hogy miben vagy tehetséges, és mely területek érdekelnek téged. Az eredmények alapján megmutatjuk, hogy mely tevékenységi területek illeszkednek mind a képességeidhez, mind a személyiségedhez.

Megnézem a MINTA eredménylapot

Hogyan csináljuk?

ico5.png
Igények
felmérése
ico6.png
Eszközök
telepítése*
 
ico7.png
Mérés
lebonyolítása**
ico8.png
Tanácsadás az
eredmények alapján


* Minimum 20, maximum 30 résztvevő egy időben és egy helyen.
** Ha Önt érdekli, hogy forgalmazónk legyen, akkor lehetősége van arra is, hogy a készülékeket bérelje, és saját maga végezze el a méréseket.Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon!

left1.jpg

Hogyan mérhető, hogy mi illik hozzád?

Mérd készségeidet és képességeidet tesztek segítségével:

 • Kognitív, logikai és gondolkodási képességek (észlelés, figyelem, emlékezet, memória)
 • Általános matematikai és olvasásértési készségek (alapvető számolási feladatok, valamint írott szövegek és utasítások értelmezése, információk szűrése)
 • Ügyesség és finommotoros készségek (a végtagkoordináció, a kéz stabilitásának és a célzás pontosságának mérése interaktív tesztfeladatokban)

Kérdőívek használata a személyiség és az érdeklődési kör mérésére:

 • Személyiségvonások és -jellemzők azonosítása: A HEXACO-modell 6 különálló személyiségkategóriájának segítségével, amelyet a személyiségmérésben ismernek és használnak.
 • A munka és a karrier iránti érdeklődés nyomon követése: A különböző munkakörnyezetekben való munkavégzési hajlandóság vizsgálata.

A teljes mérés 2,5 órát vesz igénybe.

Tudj meg többet a PractiWork® tudományos hátteréről

A PractiWork® értékelési rendszer az egyének értékelésének átfogó és kifinomult eszközeke, amely három kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz. Ezek együttesen holisztikus képet adnak az egyén képességeiről, személyiségéről és munkával kapcsolatos érdeklődéséről. Az összetevők jól megalapozott pszichológiai elméleteken alapulnak, ami növeli az értékelési folyamat megbízhatóságát és érvényességét.

A PractiWork® első összetevője a képességek mérésére összpontosít, a kognitív képességek Cattell-Horn-Carroll (CHC) elméletéből kiindulva. Ez az elmélet híres az intelligencia árnyalt megközelítéséről, amely olyan specifikus tényezőkre bontja azt, mint a folyékony gondolkodás, a kristályos intelligencia és a mennyiségi tudás. Ezt a keretrendszert felhasználva a PractiWork felméri az egyén kognitív erősségeit és gyengeségeit, így értékes betekintést nyújt a problémamegoldó képességek, a memória és az analitikus gondolkodás terén.

A személyiségmérés, a PractiWork® második összetevője a HEXACO-modellre támaszkodik, amely a hagyományos Big Five személyiségjegyeket (nyitottság, lelkiismeretesség, extraverzió, barátságosság és érzelmi stabilitás) egy hatodik dimenzióval, az őszinteséggel-szerénységgel bővíti. Ez az átfogó modell részletesebb és árnyaltabb képet nyújt az egyén személyiségéről, feltárva az őszinteséggel, tisztességgel és alázattal kapcsolatos vonásokat. A PractiWork® a HEXACO-modell beépítésével biztosítja a munkahelyen különösen fontos személyiségjegyek alaposabb vizsgálatát.

A PractiWork® harmadik összetevője a munkahelyi érdeklődést vizsgálja, a Holland-féle munkaérdeklődési elméletből merítve ihletet. Holland elmélete szerint az egyéneket hat személyiségtípusba lehet sorolni: Realista, Kutató, Művészi, Szociális, Vállalkozó és Hagyományos (a modellt az összetevőinek angol kezdőbetűi alapján gyakran RIASEC-modellként emlegetik). Azáltal, hogy az egyén munkahelyi érdeklődését a Holland munkásságán alapuló típusokhoz igazítja, a PractiWork® segít azonosítani a megfelelő foglalkozási környezeteket és szerepeket, amelyek összhangban vannak az egyén preferenciáival és erősségeivel.

Hogyan zajlik a PractiWork pályaorientációs mérés?

A pályaorientáció általában az egyén készségeinek, érdeklődésének és erősségeinek felmérésével kezdődik. Ezután ezeket az információkat felhasználjuk a lehetséges karrierutak azonosítására, amelyek jól illeszkedhetnek a személyiséghez.
Végső cél: segíteni az egyéneket a karrierlehetőségek azonosításához szükséges tudás és tapasztalat megszerzésében.

A PractiWork® egyedülálló megoldást kínál a pályaorientációra. Akár az iskolában, akár a munkaerőpiacon vagy, mindig van lehetőség arra, hogy megtaláld a hozzád legjobban illeszkedő karrierutat.

Miért különbözik a többi pályaorientációs programtól?
A PractiWork® mérése nem csak az önbevallásra támaszkodik, hanem aktívan mér különböző készségeket, mint például: szem-kéz koordinációt, kognitív készségek, stb.
A mérés elvégzése után az eszköz automatikusan összegyűjti az adatokat, és részletes eredménylapot készít, amely tartalmazza az egyén számára leginkább illeszkedő pályák listáját.

 
left2.jpg


Miért hasznos ez az eszköz?

 • adaptív tesztek, amelyek nem önkitöltősek, de fokozott interakciót igényelnek
 • magával ragadó: a tesztek lekötik a felhasználót, és bár a mérés viszonylag hosszabb időt vesz igénybe, a tesztek élményszerűsége miatt nem érződik tehernek.
 • adatvezérelt: az adatokat azonnal rögzíti és elemzi, objektív
 • a legújabb mesterséges intelligencia technológiákat használja
 • hardveralapú: lehetővé teszi a pszichomotoros készségek mérését, pontosabb adatrögzítést és mindenki számára egyenlő esélyeket biztosít.
 • szabványosított: ellenőrzött, egyenlő feltételek mellett, azaz megfelel a mérési követelményeknek
 • azonnali visszajelzést ad (eredmények)
 • nagy áteresztőképesség
 • automatizált: végigvezeti a kitöltőt a folyamaton
 • könnyen hordozható és telepíthető
 • könnyen érthető nyelvezet
 • reprezentatív mintán alapul: több mint 15000 mérés statisztikailag releváns korosztályokból és képességszintekről
 • tudományos alapokon nyugszik

 rubik-hun.jpg

A pályaorientációs tanácsadásunk során megtudhatod, hogy

 • kognitív és logikai készségeid közül melyeket kiemelkedőek, és melyeket érdemes továbbfejlesztened.
 • milyen személyiségjegyekkel rendelkezel a kérdőív szerint, és mely készségek támogatják az egyes értékeket.
 • mely tevékenységek érdekelnek, amelyekre hivatáskén, szakmaként tudsz tekinteni hosszabb távon, és amelyek a felmért képességeid alapján ajánlottunk.


Eddig több mint 3500 diáknak segítettünk kitűzni tanulmányi és karriercéljaikat!

Pályaorientációs tanácsadás diákok számára.

Alkalmi vagy egyszeri mérés, a PractiWork® biztosítja a személyi és tárgyi feltételeket.

Feltételek: Minimum 15 résztvevő egy helyen és időben.

Időtartam: 5 óra (bevezetés, "jégtörés", PractiWork felmérés, értékelés, tanácsadás)

A csomag tartalma: A készségmérő eszközök biztosítása; Szállítás; Az eszközök konfigurálása; A teljes mérési folyamat lebonyolítása; Az értékelő lapok átadása, GDPR-konform adatkezelés. Tanácsadás tréning elemekkel szakértő kollégákkal

Kivitelező: PractiWork®

Érdekel az ajánlat!
B2B ajánlat forgalmazóknak

Segíteni egy fiatal diákot abban, hogy eldöntse a jövőjét, jó ügy. Egyszerre sokaknak segíteni még jobb. A PractiWork® ereje akkor válik láthatóvá igazán, amikor ezt teszi, mert akár 20 résztvevőt is mérhetünk egyidejűleg egyetlen munkatárs jelenlétével. Ahhoz, hogy ez lehetséges legyen, partnereink B2B modellben hozzáférhetnek a teljes rendszerhez. Lépjen kapcsolatba velünk a részletekért!

Érdekel az ajánlat!

Továbbképzés a tanárok számára

Segíteni a diákokat abban, hogy a mért paramétereik alapján dönthessenek a jövőjükről, ez a mi feladatunk. Tanácsot adni, és segíteni, hogy megértsék döntésüket a tanároké. Ennek a résznek is olyan egyszerűnek kell lennie, mint a PractiWork® mérésnek, ezért lehetőséget nyújtunk arra, hogy minél egyszerűbben elláthasd ezt a feladatot, végigvezetve téged az egész folyamaton.

Minden olyan anyagot és segítséget megadunk neked, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeresen vezethesd az összes tanulód a pályaorientáció során. A képzés tartalmazza a rendszer használatának megismerését, az értékelőlap értelmezésének módját és egy útmutatót is, hogy a legjobbat hozhasd ki diákjaidból.
Szeretnél többet megtudni a tanulmányi és karrierjavaslatainkról??

Ha szeretnél pályaorientációs felméréssel egybekötött pályaorientációs tanácsadáson részt venni, töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy kollégánk minél hamarabb felvehesse veled a kapcsolatot a részletekkel kapcsolatban!

Üzenj nekünk!

A megadott információk alapján keresni fogunk:

Név:
Születési év:
Város:
E-mail cím:
Telefonszám: