SzolgáltatásainkPályaorientációVállalatoknakEszközparkTudásblogGYIKRólunkKapcsolatKutatásXRólunk

A PractiWork® fejlesztését 2015-ben kezdtük, azzal a céllal, hogy meghatározó segédeszköze lehessen mindenkinek, aki munkát keres, kínál, vagy épp másoknak segít ezekben. Hiszünk a folyamatos fejlesztésben és innovációban, amit a fejlődés iránt elkötelezett szakembergárdánk valósít meg. Most több mint 50 teszttel, és 14.000 mérés tapasztalatával a hátunk mögött segítjük a Partnereinket a munkaerőpiac kihívásainak megoldásában már nemcsak itthon, hanem külföldön is.

Csapatunk

Dr. Zsuffa Ákos

Vezérigazgató, társalapító

Sinka Róbert

Innovációért felelős vezető, társalapító

Horváth Péter Áron

Fejlesztési vezető

Dr. Papp Gábor

Munkapszichológus, módszertani vezető

Hiszek abban, hogy a képzést - tanulást és – munkaerőfejlesztést jelentő HR folyamatok jövője nem az elszemélytelenedés. A digitalizáció, a gyors automatizmusok és a jövőbemutató Mesterséges Intelligencia egy célt kell, hogy szolgáljon, ez pedig a minél személyreszabottabb visszajelzés és fejlesztés lehetősége.

A top100 magyar találmány közé bekerült PractiWork innovációjával is ezen cél elérését kívánjuk támogatni.

A kompetencia- és személyiségalapú mérések mind a nagyvállalati partnereink folyamatait, mind a potenciális munkaerő beválását leginkább támogató szolgáltatásaink közé tartoznak.

Társalapítóként először találkoztam az objektív képességméréseken alapuló munkaerőfelvétel igényével a piacon. Amint rájöttünk mekkora szükség van személyes véleményeket nélkülöző, képességek mentén történő toborzásra, rögtön lázas munkához láttunk kollégáimmal, hogy kialakíthassuk az ezt lehetővé tevő mérőeszközt.

Több éves fejlesztési munkánk és állandó tesztelésünk eredménye a PractiWork eszköze és minden kiegészítője. Természetesen, ahogy változik a munkaerőpiac, úgy idomodunk mi is ezen változásokhoz, hogy mindig hasznos segítség legyünk azon megrendelőinknek, akik tudják és értik, hogy mennyire fontos a hosszú távon beváló munkavállalók megtartása.

Több mint 20 éve foglalkozom szerverek üzemeltetésével, kiszolgálórendszerek telepítésével, webes, asztali és mobil alkalmazások fejlesztésével. Nem csak az alkalmazások elkészítése, de a teljes rendszer és adatbázis tervezés is hozzátartozik napi munkámhoz.

A PractiWork megalkotása során óriási segítség volt számomra a több mint 10 éves tapasztalatom a hordozható oktatási megoldások tervezésében és létrehozásában, továbbá minden kollégám, aki ezen időszak alatt fejlesztői csapatom része volt.

Amikor épp nem velük ügyködöm, akkor gyakorlatvezetőként egyetemi hallgatók mentorálását végzem, munkán kívül pedig komplex társasjátékokba merülök el párommal és barátaimmal.

Pszichológusként végeztem, majd pszichológiából is doktoráltam 2015-ben a Debreceni Egyetemen. Egyetemi oktatóként szociálpszichológiát, kutatásmódszertant és statisztikát oktattam alapszakos diákjaimnak, illetve munka - és szervezetpszichológiát, valamint interperszonális és interkulturális pszichológiát mesterszakon.

Már hallgató koromban megismerkedtem képességmérő eszközökkel. Kutatásaim kiemelt területe volt a pszichológiai kutatások tervezése és kivitelezése, pszichológiai tesztek fejlesztése és validálása, tesztek adaptációja, továbbá a tesztek kiértékelési módszertanának meghatározása.

A tesztek adaptálásával kapcsolatosan több tudományos tanulmányban is részt vettem társszerzőként, eredményeimet pedig felhasználtam a PractiWork komplex mérésének megalkotása során.

Mérd, fejleszd és tartsd meg velünk munkavállalóid!

Szeretne velünk kapcsolatba lépni? Írjon nekünk bátran!